Horeca - Gids goede praktijken (covid-19)

Deze gids “Goede Praktijken Horeca” van de sociale gesprekspartners uit het hotelbedrijf (PC 302) herneemt de voorwaarden om op een veilige wijze de horeca te kunnen opstarten.

Deze kwam tot stand op voorstel van de business continuity groep van de ERMG, met de medewerking van Dr. Karel Vandamme als expert en met de GEES

De Regering heeft, na advies van de GEES en de Veiligheidsraad, vandaag 3/6/2020 uiteindelijk beslist en dit heeft wijzigingen tot gevolg aan de gids.

Wij verwachten deze eerstdaags via het kabinet van de Minister, maar kunnen u reeds melden dat volgende zaken gewijzigd zullen worden :

Sluitingsuur van 00.00 u. naar 01.00 u.

Maximum 10 personen aan tafel

Een alternatief voor het wassen van glazen aan 60° wordt ook uitgewerkt (met FAVV)

Voorlopig laten wij de versie van 27/5 nog online staan, zo hebben jullie een idee.  De meeste zaken blijven trouwens behouden.

Downloads

BijlageGrootte
Gids goede praktijken Horeca (covid-19)277.65 KB