Lancering Facebookpagina ABVV Horeca

Vandaag vieren wij de lancering van onze Facebookpagina voor de horecasector!

We scheppen de relevantste actualiteit op je bord en informeren we jullie over belangrijke themadossiers zoals o.a. lonen, arbeidsduur en polyvalentie.

Waarom we deze dag gekozen hebben voor de lancering is zeker geen toeval! Het valt samen met de start van de sectorale onderhandelingen waar we jullie in de loop van de week nog meer over zullen inlichten.

We hebben gekozen voor een aparte horecapagina omdat we doelgericht te werk willen gaan. Onze leden informeren, helpen en aansturen zijn prioritair voor ons Zeker gezien de huidige covid-19 situatie die nog steeds voor extra moeilijkheden blijft zorgen voor vele werknemers.

Werk je in de horeca, volg je een opleiding of wil je gewoon meer informatie over de sector? 

 

Like, share en volg onze beide pagina’s,

zodat alle leden op de hoogte zijn !

 

Hoe doe je dat?

In de zoekmachine van je persoonlijk facebookprofiel kun je de twee horecapagina’s terugvinden onder de naam: ABVV Horeca en FGTB Horeca. Gelieve vervolgens te klikken op “ vind-ik-leuk ” EN “ volgen ”. Indien je onze federale facebookpagina ABVV HORVAL nog niet volgt, mag dat ook altijd!

 

Zelf sectoraal nieuws om te delen?
Heb je zelf belangrijke informatie die we kunnen helpen verspreiden, suggesties of opmerkingen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren. 

 

Tot snel!

PS: ! Ben je al lid of wil je graag lid worden het ABVV? Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Spring binnen in één van onze kantoren of stuur ons een pm op Facebook ABVV Horeca en dan helpen we graag verder!