
EFFAT : Stop het gebruik van glyfosaat en bouw een duurzamere landbouw
Tijdens het uitvoerend bestuur van juni 2021 nam EFFAT haar standpunt in over het gebruik van glyfosaat.
De bescherming van de gezondheid van de werknemers uit de landbouw...
Tijdens het uitvoerend bestuur van juni 2021 nam EFFAT haar standpunt in over het gebruik van glyfosaat.
De bescherming van de gezondheid van de werknemers uit de landbouw...
De internationale jeugddag vindt plaats op 12 augustus. Het doel is om jongeren wereldwijd bewust te maken van de belangrijke rol die zij spelen in de samenleving en van een aantal zaken die zij...
Op 11 en 12 maart gingen 17 jonge syndicalisten uit 8 Europese landen naar Portugal om deel te nemen aan een EFFAT-seminarie (Europese Vakfederatie voor Voeding, Landbouw en Toerisme). Het doel?...
Begin november vond het 5 jaarlijks congres van de Europese voedingsvakbond (EFFAT) plaats in Zagreb, Kroatië. Een HORVAL delegatie maakte deel uit van de 350 aanwezigen. Wij bogen ons over de...
Digitale technologie in al zijn vormen, verandert het gezicht van de productie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie drastisch. Door productinnovatie en marktconcurrentievermogen zijn steeds...
Na een proces van 18 maanden met ETF en EFFAT werd op 24 september ’19 de prioriteiten voor het verbeteren van de sociale duurzaamheid van het gemeenschappelijk visserijbeleid (GVB) voorgesteld en...